dissabte, 13 de setembre del 2014

Vols comprar un TM5





VOLS COMPRAR UN THERMOMIX® TM 5

Si compra una Thermomix® TM 5 per mediació de la Nuri Lladó tindrà les següents avantatges:
Tindrà una sessió, exclusivament per a vostè, sense cap altre client, de posta en marxa per conèixer el funcionament de la màquina, com a mínim d’una duració de dues hores.
Els ingredients per la sessió van a càrrec de la Nuri Lladó i al mateix temps  s’emportarà a casa els plats preparats i les receptes per poder-ho tornar a fer.
També tindrà gratuïtes les classes de Thermomix® que faig a la meva Aula de Cuina durant un any amb receptes de la meva creació.
Podrà anar a les classes de la Delegació de Thermomix®, prèvia reserva de plaça.
Si teniu algun amic o familiar interessat en la compra d'un Thermomix®, només cal donar-nos nom i telefon i ja ens posarem en contacte amb l'interessat. Tenim reservat un obsequi per vosaltres per cada venda que arribi a bon fi.

Thermomix® TM5

Amb l'innovador i Nou Thermomix l'era digital arriba a la cuina. Combinant les prestacions de més de 12 robots de cuina en un de sol, el Nou Thermomix és ara més intel·ligent gràcies al còmode control incorporat a la pantalla tàctil i la funció de "Cuina guiada", el teu èxit en la cuina està garantit. El seu intel·ligent Llibre digital emmagatzema centenars de receptes que pots veure i seguir a través de la pantalla tàctil, cuinant receptes sense esforç a través d'exclusives instruccions pas a pas i ajustos preestablerts de temperatura i temps de cocció. Amb tantes funcions i possibilitats creatives per explorar.